625 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op KlantenVertellen.nl

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekom... [lees verder]

Angeli uit Den Bosch via KlantenVertellen.nl

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken. [lees verder]

Matthijs uit Boxtel via KlantenVertellen.nl

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles pa... [lees verder]

Wouter uit Sint Oendenrode via KlantenVertellen.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Eenvoudig toegang tot je opslagbox in Rotterdam Centrum

Ben je op zoek naar een geschikte opslagruimte in Rotterdam centrum? Het lijkt een lastige opgave, maar dat is gelukkig niet zo. Extrabox heeft namelijk een vestiging in het centrum in de buurt van de Bergse Plassen. Hier vind je units voor zowel particuliere als zakelijke opslag tegen scherpe prijzen. De vestiging is 365 dagen geopend van 06:00 tot 23:00 uur, zo heb eenvoudig en altijd toegang tot je spullen. Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag. 

Veilige opslag in Rotterdam Centrum

In een grote stad is het belangrijk om te weten dat je spullen veilig opgeslagen zijn. Bij de vestiging van Extrabox in Rotterdam Centrum heb je hier geen omkijken naar. Of je nu een kleine opslagruimte nodig hebt of voor het zakelijk archief voor langere tijd wilt opslaan, bij ons staan je spullen veilig. Je komt het terrein enkel op met een persoonlijke toegangscode en je ontvangt een slot voor je eigen box. Bovendien zijn de spullen verzekerd tot een bedrag van € 5000,-. 

Extrabox Rotterdam Centrum

Ceintuurbaan 213c,
3051 KC Rotterdam

+31 (0)24 645 53 33

Openingstijden Self Storage

Openingstijden Receptie

Receptie: Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 13.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur

Wat heeft Extrabox Rotterdam Centrum te bieden?

Een opslagbox huren in Rotterdam centrum is altijd voordelig en flexibel. We denken graag met je mee en je profiteert altijd van leuke voordelen:

  • Maak gratis gebruik van een ruime verhuisbus*
  • Ontvang een eigen slot en persoonlijke toegangscode
  • Inclusief verzekering tot € 5000,-
  • Forse korting bij langdurige opslag


Flexibel huren op basis van jouw behoefte

Tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons kies en betaal je alleen de ruimte die je nodig hebt. Bepaal zelf hoeveel ruimte jij wilt.

1. Uw behoefte
2. Ruimte bepalen
Agenda
3. Flexibel huren
Vestigingen

Een self storage opslagruimte huren bij jou in de buurt? Bekijk onze locaties of zoek op postcode.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekomen Chapeau!

Angeli uit Den Bosch

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken.

Matthijs uit Boxtel

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles paste exact in de unit.

Wouter uit Sint Oendenrode