625 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op KlantenVertellen.nl

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekom... [lees verder]

Angeli uit Den Bosch via KlantenVertellen.nl

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken. [lees verder]

Matthijs uit Boxtel via KlantenVertellen.nl

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles pa... [lees verder]

Wouter uit Sint Oendenrode via KlantenVertellen.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Eenvoudig toegang tot je opslagbox in Rotterdam Zuid

Een opslag in Rotterdam Zuid huren? Kies dan voor een opslagbox bij Extrabox. Of je nu een opslagruimte voor je complete inboedel of voor een kleine opslag wilt huren, het is allemaal mogelijk. Onze opslagboxen in Rotterdam Zuid zijn goed bereikbaar en bevinden zich in de buurt van de Kuip. De vestiging is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 23:00 uur, hierdoor heb je altijd eenvoudig toegang tot je spullen. 

Opslag voor iedere situatie

Ga je verhuizen en heb je tijdelijke opslag nodig voor je spullen? Of heb je met je bedrijf groot ingeslagen en zoek je een plek om de voorraad in op te slaan? Voor al deze situaties biedt Extrabox de oplossing. Bij ons vind je namelijk droge, schone en veilige opslagboxen in Rotterdam Zuid. Dit geldt zowel voor zakelijke als particuliere opslag. En je huurt al een opslagruimte vanaf 1 m3. Dat is goed voor 60 verhuisdozen. 

Extrabox Rotterdam Zuid

Olympiaweg 16 - 30,
3077 AL Rotterdam

+31 (0)24 645 53 33

Openingstijden Self Storage

Openingstijden Receptie

Voordelen voor opslag in Rotterdam Zuid

Kies je voor een opslagbox in Rotterdam Zuid, dan kies je voor voordelige prijzen en flexibiliteit. Je past het gewenste formaat aan wat je nodig hebt en indien gewenst helpen we je graag met deze keuze. Bij Extrabox profiteer je altijd van interessante voordelen: 

  • Maak gratis gebruik van een ruime verhuisbus*
  • Ontvang een gratis slot
  • Betaal géén inschrijfgeld
  • Inclusief verzekering tot € 5000,-

Flexibel huren op basis van jouw behoefte

Tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons kies en betaal je alleen de ruimte die je nodig hebt. Bepaal zelf hoeveel ruimte jij wilt.

1. Uw behoefte
2. Ruimte bepalen
Agenda
3. Flexibel huren
Vestigingen

Een self storage opslagruimte huren bij jou in de buurt? Bekijk onze locaties of zoek op postcode.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekomen Chapeau!

Angeli uit Den Bosch

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken.

Matthijs uit Boxtel

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles paste exact in de unit.

Wouter uit Sint Oendenrode