Chat with us, powered by LiveChat

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,0 op KlantenVertellen.nl

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles pa... [lees verder]

Wouter uit Sint Oendenrode via KlantenVertellen.nl

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken. [lees verder]

Matthijs uit Boxtel via KlantenVertellen.nl

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekom... [lees verder]

Angeli uit Den Bosch via KlantenVertellen.nl

Offerte aanvraag

Ontvang binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte

Hoeveel is één kuub?
1 doos 55 x 35 xx 33cm
10 dozen 1 m³
kleine huisraad circa 3 m³

Je archief opslaan bij Extrabox

Ben je op zoek naar een veilige ruimte om je archief in op te slaan? Dan helpen wij je graag. Wij zijn expert op het gebied van zakelijke opslag waarvan archiefopslag een belangrijk deel uitmaakt. Hoeveel ruimte je ook nodig hebt om je documenten in op te slaan, bij ons huur je een opslagbox in de gewenste maat. Onze vestigingen zijn eenvoudig bereikbaar en zijn 365 dagen per jaar van 06:00 tot 23:00 uur geopend. Zo heb je nagenoeg altijd toegang tot je eigen archief.

Veilige en overzichtelijke opslag voor je archief

Heb je een eigen onderneming, dan ben je verplicht om je administratie te bewaren. Voor een overzichtelijke werkplek sla je je archief niet in je eigen dure kantoorpand op, maar extern in een opslagruimte van Extrabox. Bij ons is archiefopslag altijd veilig en overzichtelijk. Bepaal zelf wie er toegang krijgt met de persoonlijke toegangscode en je eigen slot. Wij adviseren je graag over hoe je jouw archief zo efficiënt mogelijk kunt opslaan. Naast een opslagruimte in het gewenste formaat koop of huur je bij ons tevens archiefdozen en stellingen. Archiefopslag was nog nooit zo gemakkelijk.  

Archiefopslag: hoeveel ruimte heb ik nodig?

Weet je niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt voor het opslaan van al je documenten? Wij helpen je graag. Bereken de benodigde ruimte eenvoudig met onze speciale ruimtecalculator of neem persoonlijk contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoeveel ruimte je nodig hebt en adviseren wij je graag over de aanvullende mogelijkheden. Huur voor een korte of langere tijd en betaal alleen voor de ruimte die je ook echt nodig hebt.

Gratis advies over archiefopslag

Wil je jouw archief graag extern opslaan? Wij bieden een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker even contact met ons op. We geven graag een persoonlijk advies, helemaal afgestemd op jouw specifieke wensen. Gratis. We denken met je mee en laten met alle plezier de mogelijkheden op locatie zien. 

 • Herkenbare Vestigingsmanager
 • Receptie aanwezig
 • Dagelijkse toegang (06.00-23.00)
 • Camera beveiliging
 • Toegangscontrole
 • Gratis gebruik van transportkarren
 • Ruimtes vanaf 1m3
 • Inclusief verzekering
 • Gratis slot voor eigen units
 • Gratis gebruik van aanhanger
 • Gratis gebruik van grote 18m3 bus
 • Mogelijkheid om verhuishulp in te huren
 • Gratis ophaalservice archieven
 • Goederen aanname en afgifte

Flexibel huren op basis van jouw behoefte

Tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons kies en betaal je alleen de ruimte die je nodig hebt. Bepaal zelf hoeveel ruimte jij wilt.

1. Uw behoefte
2. Ruimte bepalen
Agenda
3. Flexibel huren
Vestigingen

Een self storage opslagruimte huren bij jou in de buurt? Bekijk onze locaties of zoek op postcode.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles paste exact in de unit.

Wouter uit Sint Oendenrode

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken.

Matthijs uit Boxtel

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekomen Chapeau!

Angeli uit Den Bosch