Chat with us, powered by LiveChat

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,0 op KlantenVertellen.nl

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles pa... [lees verder]

Wouter uit Sint Oendenrode via KlantenVertellen.nl

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken. [lees verder]

Matthijs uit Boxtel via KlantenVertellen.nl

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekom... [lees verder]

Angeli uit Den Bosch via KlantenVertellen.nl

Offerte aanvraag

Ontvang binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte

Hoeveel is één kuub?
1 doos 55 x 35 xx 33cm
10 dozen 1 m³
kleine huisraad circa 3 m³

Huur eenvoudig opslag voor je webshop

Heb je een eigen webwinkel en ben je op zoek naar opslag voor je voorraad? Dan helpen wij je graag. Bij Extrabox huur je een voordelige en flexibele opslagruimte voor de opslag van je webshop. Wij hebben een oplossing voor ieder vraagstuk en begrijpen als geen ander je zakelijke wensen. Zoek je een transportwagen of heb je hulp nodig bij het aannemen of afgeven van goederen? Geen probleem! Wij denken graag met je mee en zorgen altijd voor een passende oplossing.

De beste kwaliteit van opslag voor je webshop

Een goede opslag voor je webshop is onmisbaar. Wij begrijpen dat je jouw dure kantoorpand of je eigen huis hier niet graag voor wilt gebruiken. Een goede oplossing voor is het huren van een externe opslagruimte. Bij Extrabox staan we voor je klaar en profiteer je van de beste kwaliteit. Naast dat je bij ons een opslagruimte huurt, kun je bij ons ook terecht voor extra service. Beheer je voorraad 365 dagen per jaar van 06:00 tot 23:00 uur en maak gebruik van een eigen postadres. Indien gewenst helpen we je met het aannemen en afgeven van goederen. Zo hoef je niet altijd aanwezig te zijn wanneer spullen worden afgeleverd of opgehaald. 

Opslag webshop: hoeveel ruimte heb ik nodig?

Voor elke vraag naar opslag voor je webshop hebben we een geschikte oplossing. Je huurt opslag in verschillende soorten en maten, volledig afgestemd op jouw wensen. Gaat het goed met je webshop en heb je meer ruimte nodig? Dan wissel je bij Extrabox flexibel van opslagruimte. Indien gewenst bekijken we samen de mogelijkheden en adviseren wij over de exacte ruimte die je nodig hebt. Huur voor een korte of langere tijd en betaal alleen voor de ruimte die je ook écht gebruikt.


Flexibel huren op basis van jouw behoefte

Tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons kies en betaal je alleen de ruimte die je nodig hebt. Bepaal zelf hoeveel ruimte jij wilt.

1. Uw behoefte
2. Ruimte bepalen
Agenda
3. Flexibel huren
Vestigingen

Een self storage opslagruimte huren bij jou in de buurt? Bekijk onze locaties of zoek op postcode.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles paste exact in de unit.

Wouter uit Sint Oendenrode

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken.

Matthijs uit Boxtel

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekomen Chapeau!

Angeli uit Den Bosch