Chat with us, powered by LiveChat

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,0 op KlantenVertellen.nl

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles pa... [lees verder]

Wouter uit Sint Oendenrode via KlantenVertellen.nl

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken. [lees verder]

Matthijs uit Boxtel via KlantenVertellen.nl

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekom... [lees verder]

Angeli uit Den Bosch via KlantenVertellen.nl

Offerte aanvraag

Ontvang binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte

Hoeveel is één kuub?
1 doos 55 x 35 xx 33cm
10 dozen 1 m³
kleine huisraad circa 3 m³

Een postadres huren? Kies voor Extrabox

Wil je graag een postbus huren? Dan ben je bij Extrabox aan het juiste adres. Of je nu een postbus voor een zakelijk vestigingsadres wilt huren of een postbus voor een particulier vestigingsadres, het kan allemaal. Profiteer van de flexibiliteit en professionaliteit van een eigen postbus. Extrabox is 7 dagen per week van 06:00 tot 23:00 uur geopend. Hierdoor kun je bij jouw post wanneer jou dat uitkomt. 

Flexibel en voordelig een postbus huren

Eénderde van de bedrijven in Nederland maakt gebruik van een postbus. Het geeft een professionele uitstraling en zorgt dat je in de ochtend al vroeg over je post beschikt. Met een postbus is je correspondentieadres niet gekoppeld aan je huis- of bedrijfsadres. Handig als je op korte termijn gaat verhuizen van bedrijfspand of als je als zzp’er zakelijk en privé gescheiden wilt houden. Extrabox geeft je de mogelijkheid om flexibel en voordelig een postadres te huren. 

Voordelen van een postadres huren bij Extrabox

Of je nu graag een postadres wilt huren omdat je voor langere periode naar het buitenland gaat of dat je je zakelijke post graag niet bij jou thuis ontvangt, voor elke situatie kun je bij Extrabox terecht. Met een postadres bij Extrabox heb je flexibel en voordelig toegang tot je post en profiteer je van de volgende voordelen:

  • Post ophalen wanneer jou dat uitkomt;
  • Bezorging van je post en pakketjes op werkdagen;
  • Apart correspondentieadres;
  • Geen inschrijfkosten;
  • Een postbus huren voor een particulier vestigingsadres.
  • Een postbus huren voor een zakelijk vestigingsadres.

Flexibel huren op basis van jouw behoefte

Tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons kies en betaal je alleen de ruimte die je nodig hebt. Bepaal zelf hoeveel ruimte jij wilt.

1. Uw behoefte
2. Ruimte bepalen
Agenda
3. Flexibel huren
Vestigingen

Een self storage opslagruimte huren bij jou in de buurt? Bekijk onze locaties of zoek op postcode.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles paste exact in de unit.

Wouter uit Sint Oendenrode

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken.

Matthijs uit Boxtel

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekomen Chapeau!

Angeli uit Den Bosch