Chat with us, powered by LiveChat

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,0 op KlantenVertellen.nl

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles pa... [lees verder]

Wouter uit Sint Oendenrode via KlantenVertellen.nl

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken. [lees verder]

Matthijs uit Boxtel via KlantenVertellen.nl

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekom... [lees verder]

Angeli uit Den Bosch via KlantenVertellen.nl

Offerte aanvraag

Ontvang binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte

Hoeveel is één kuub?
1 doos 55 x 35 xx 33cm
10 dozen 1 m³
kleine huisraad circa 3 m³

Voorraadopslag huren bij Extrabox

Ben je op zoek naar extra ruimte om je voorraad in op te slaan? Dan helpen wij je graag. Bij Extrabox huur je eenvoudig en voordelig voorraadopslag in ieder gewenst formaat. Of je het nu enkel tijdelijk nodig hebt voor seizoensopslag of voor langere termijn, bij Extrabox kan het. Wij zijn expert op het gebied van zakelijke opslag, waaronder de opslag van voorraad. Wij begrijpen je zakelijke wensen en staan voor je klaar om je te ondersteunen en ontzorgen. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar en dagelijks geopend van 06:00 en 23:00 uur. Zo heb je toegang tot je voorraad wanneer jij dat wilt.

Voorraadopslag in ieder gewenst formaat

Of je nu een grote voorraad bestelt en dit ergens moet stallen of een ruimte nodig hebt om je seizoen producten in op te slaan: wij hebben voor iedere voorraadopslag een geschikte oplossing. Ook als je voor langere tijd extra voorraadopslag zoekt dan helpen wij je graag. Bij Extrabox huur je een ruimte tegen een voordelige prijs en er is altijd een formaat opslagbox die bij jou past. 

Extrabox denkt met je mee

Of je nu een winkelier, webshop eigenaar, ondernemer of een klusser bent; een gebrek aan een voorraadruimte is niet goed voor je zaken. In je bedrijfspand kom je hiervoor vaak ruimte tekort, het is te duur of lastig bereikbaar. De voorraadopslag bij Extrabox biedt dan een uitstekende oplossing. Wij begrijpen de behoeften van een echte ondernemer en hebben dan ook rekening gehouden met jouw wensen. Profiteer bij Extrabox van de volgende voordelen:

  • Beheer je voorraad vanuit een externe opslagruimte en bespaar meer ruimte in je bedrijfspand
  • Eenvoudig bereikbaar en 365 dagen per jaar geopend
  • Tijdelijke voorraadopslag voor piekmomenten
  • Langdurige voorraadopslag voor seizoen producten 
  • Maak gratis gebruik van de transportwagen* (indien gewenst met chauffeur)
  • Laat je bestelling bezorgen, ook als je er niet bent

Flexibel huren op basis van jouw behoefte

Tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons kies en betaal je alleen de ruimte die je nodig hebt. Bepaal zelf hoeveel ruimte jij wilt.

1. Uw behoefte
2. Ruimte bepalen
Agenda
3. Flexibel huren
Vestigingen

Een self storage opslagruimte huren bij jou in de buurt? Bekijk onze locaties of zoek op postcode.

Ruimte Calculator

Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Bereken het in onze handige ruimte calculator! Huur zelf storage opslagruimtes vanaf 1 m3 en betaal alleen voor de ruimte die je écht gebruikt.

Direct reserveren

Reserveer je self storage opslagruimte direct online bij Extrabox! Reserveer direct of vraag een offerte aan. Je hebt de offerte binnen 2 minuten in je mailbox.

"Het advies was perfect, alles paste exact in de unit."

Wij zochten een opslagruimte nadat mijn schoonvader was overleden. Op advies van Richard een ruimte van 10m3 genomen. Het advies was perfect, alles paste exact in de unit.

Wouter uit Sint Oendenrode

"Goede prijs, goede service en goede locatie."

Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken.

Matthijs uit Boxtel

"Bijzonder goed!"

Bijzonder goed, zelfs nadat wij een inschattingsfout hadden gemaakt van de ruimte (te klein) ben ik daarna op een zeer schappelijk wijze tegemoetgekomen Chapeau!

Angeli uit Den Bosch